Ga naar de inhoud

Zonnepanelen en omvormers

Op zoek naar duurzame energieoplossingen voor uw huis of bedrijf? Ontdek onze hoogwaardige zonnepanelen en omvormers! Met de beste kwaliteit zonnepanelen en omvormers profiteert u van een optimale opwekking van energie en bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Onze zonnepanelen zijn ontworpen om het zonlicht maximaal op te vangen en om te zetten in zonne-energie, terwijl onze omvormers het hart van de zonnepaneleninstallatie vormen. Zij zorgen er voor dat de zonne-energie omgezet wordt in stroom die u in huis of uw bedrijf kunt gebruiken. Neem vandaag nog contact op voor advies en een vrijblijvende offerte.

Het installatieproces in 8 stappen

1

Aanvraag

Start met een aanvraag via ons contactformulier op de website. U kunt ons ook bellen of mailen. Binnen één werkdag ontvangt u een reactie.

2

Beoordeling

We beoordelen of uw dak geschikt is, daarbij kijken we o.a. naar het type dak, de ligging, schaduwvlakken, toegankelijkheid etc.

3

Schouw

Onze adviseur komt langs om het zonnepanelen plan op te stellen. Tijdens de schouw bespreken we ook de wensen en technische uitdaging.

4

Offerte

We maken een definitieve offerte met alle werkzaamheden. Binnen twee weken na de schouw ontvangt u deze offerte.

5

Akkoord

Is de offerte helemaal duidelijk en eventueel telefonisch nog doorgesproken? Dan kunt u digitaal ondertekenen voor akkoord.

6

Planning

Er wordt een datum voor uitvoering afgestemd en de materialen worden klaar gezet en indien nodig besteld bij onze leveranciers.

7

Installatie

De monteurs komen de installatie plaatsen volgens het plan. De panelen worden geïnstalleerd, de omvormer geplaatst en de kabel naar de huisaansluiting wordt gerealiseerd.

8

Oplevering

De installatie wordt in werking gesteld en de monitoring wordt ingeregeld zodat u in een app kunt zien dat het systeem werkt en hoeveel energie u opwekt met de zonnepanelen.

Onze omvormers

SMA

SMA is de grootste Europese fabrikant op het gebied van zonnepanelen omvormers. Ze zijn al meer dan 40 jaar actief in de omvormerbranche en al 35 jaar in Nederland.

Solaredge

SolarEdge is de omvormerfabrikant die het zogenaamde optimizer gestuurde zonnepanelen systeem heeft bedacht. Opgericht in 2006 in Israel, nu wereldspeler met fabrieken op elk continent.

Enphase

Enphase is opgericht in 2006 en heeft de zonnepaneel industrie verrijkt met de zogenaamde “mirco-omvormers”. Een omvormersysteem dat werkt met een omvormer per paneel.

Deye

Deye is opgericht in 2007 en draait alweer 17 jaar mee in de omvormerwereld en is onderdeel van de Deye groep. Deye produceert omvormers in alle soorten en maten. Van micro-omvormer tot omvormer voor grootschalige installaties.

Onze oplossingen

Zonnepanelen

Een maatwerk zonnepanelensysteem waarmee u uw eigen stroom kunt opwekken.

Accusystemen

Gebruik uw extra zonnestroom zoveel mogelijk zelf en handel in stroom bij gebruik van een dynamisch energiecontract.

Airco's en warmtepompen

Koel in de zomer, warm in de winter middels een zuinig (maatwerk) warmtepompsysteem.

Laadpalen

Laad uw eigen auto voor de deur met onze laadpalen.

Domotica

Krijgt inzicht in uw elektronische apparatuur en bestuur verschillende voorzieningen in huis op afstand.

Adviesgesprek aanvragen

Contactgegevens

Certificeringen

  • ISO-9001
  • VCA**
  • InstallQ (pv klein, pv groot, zegelrecht)