Ga naar de inhoud

DMEGC Zonnepanelen

Opbrengst 390 - 450 Wp
Certificering Tier 1
Grootte Circa 1722 x 1134 x 30 mm
Terugverdientijd Ongeveer 5 jaar
Aantal jaren garantie 12 jaar productgarantie, 25 jaar vermogensgarantie

Ontdek de zonnepanelen van DMEGC, perfect gepositioneerd in het middensegment van de markt. Deze panelen zijn niet alleen prachtig vormgegeven, maar leveren ook een gemiddeld rendement. Met hun all-black design, duiden ze op het gebruik van hoogwaardig monokristallijn materiaal.

Een van de grootste voordelen van DMEGC zonnepanelen is hun Chinese fabricage, wat resulteert in een zeer competitieve prijs. De combinatie van betaalbaarheid en kwaliteit biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Het installatieproces in 8 stappen

1

Aanvraag

Start met een aanvraag via ons contactformulier op de website. Je kunt ons ook bellen of mailen. Binnen één werkdag ontvang je een reactie.

2

Beoordeling

We beoordelen of het dak geschikt is, daarbij kijken we o.a. naar het type dak, de ligging, schaduwvlakken, toegankelijkheid etc.

3

Schouw

Onze adviseur komt langs om het zonnepanelen plan op te stellen. Tijdens de schouw bespreken we ook de wensen en technische uitdaging.

4

Offerte

We maken een definitieve offerte met alle werkzaamheden. Binnen twee weken na de schouw ontvang je deze offerte.

5

Akkoord

Is de offerte helemaal duidelijk en eventueel telefonisch nog doorgesproken? Dan kun je digitaal ondertekenen voor akkoord.

6

Planning

Er wordt een datum voor uitvoering afgestemd en de materialen worden klaar gezet en indien nodig besteld bij onze leveranciers.

7

Installatie

De monteurs komen de installatie plaatsen volgens het plan. De panelen worden geïnstalleerd, de omvormer geplaatst en de kabel naar de huisaansluiting wordt gerealiseerd.

8

Oplevering

De installatie wordt in werking gesteld en de monitoring wordt ingeregeld zodat je in de app kunt zien dat het systeem werkt en hoeveel energie je opwekt met de zonnepanelen.

Over DMEGC

DMEGC is een leverancier die van oorsprong gespecialiseerd was in elektromagneten. Sinds een aantal jaren heeft deze leverancier de focus verlegd naar de productie van zonnepanelen. De panelen van DMEGC hebben een goed vermogen en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Adviesgesprek aanvragen

Contactgegevens

Certificeringen

  • ISO-9001
  • VCA**
  • InstallQ (pv klein, pv groot, zegelrecht)