Ga naar de inhoud

Longi Solar zonnepanelen

Opbrengst 390 - 435 Wp
Certificering Tier 1
Grootte Circa 1722 x 1134 x 30 mm
Terugverdientijd Ongeveer 5 jaar
Aantal jaren garantie 12 jaar productgarantie, 25 jaar vermogensgarantie

In een wereld die steeds meer afhankelijk wordt van duurzame energiebronnen, staan zonnepanelen centraal als een van de meest veelbelovende oplossingen voor de energietransitie. Onder de vele spelers op de markt van zonne-energie is Longi Solar een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige zonnepanelen.

 

Innovatief

Sinds de oprichting in 2000 heeft Longi Solar zich continu gericht op onderzoek en ontwikkeling. Hierdoor maakt Longi Solar nu gebruik van de meest vooraanstaande technologie in de zonne-industrie. Van geavanceerde productietechnieken tot baanbrekende celtechnologieën. De monokristallijne zonnepanelen horen tot de meest efficiënte op de markt, waardoor jij kunt profiteren van een maximale energieopwekking per vierkante meter.

Betrouwbaar

Een ander essentieel aspect van Longi zonnepanelen is hun betrouwbaarheid. Longi staat bekend om zijn strenge kwaliteitscontrole en robuuste productieprocessen, wat resulteert in zonnepanelen van topkwaliteit die consistent presteren, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Of het nu gaat om extreme temperaturen, hoge luchtvochtigheid of zware belasting, Longi zonnepanelen leveren betrouwbare prestaties gedurende hun hele levensduur.

 

Duurzaam

Duurzaamheid staat centraal in alles wat Longi Solar doet. Longi streeft ernaar om de impact op het milieu te verminderen en een positieve bijdrage te leveren aan de planeet. Door te investeren in groene technologieën en duurzame processen zet Longi Solar zich in voor een wereld waarin hernieuwbare energiebronnen de norm zijn en waarin de natuur wordt gerespecteerd en beschermd.

Het installatieproces in 8 stappen

1

Aanvraag

Start met een aanvraag via ons contactformulier op de website. Je kunt ons ook bellen of mailen. Binnen één werkdag ontvang je een reactie.

2

Beoordeling

We beoordelen of het dak geschikt is, daarbij kijken we o.a. naar het type dak, de ligging, schaduwvlakken, toegankelijkheid etc.

3

Schouw

Onze adviseur komt langs om het zonnepanelen plan op te stellen. Tijdens de schouw bespreken we ook de wensen en technische uitdaging.

4

Offerte

We maken een definitieve offerte met alle werkzaamheden. Binnen twee weken na de schouw ontvang je deze offerte.

5

Akkoord

Is de offerte helemaal duidelijk en eventueel telefonisch nog doorgesproken? Dan kun je digitaal ondertekenen voor akkoord.

6

Planning

Er wordt een datum voor uitvoering afgestemd en de materialen worden klaar gezet en indien nodig besteld bij onze leveranciers.

7

Installatie

De monteurs komen de installatie plaatsen volgens het plan. De panelen worden geïnstalleerd, de omvormer geplaatst en de kabel naar de huisaansluiting wordt gerealiseerd.

8

Oplevering

De installatie wordt in werking gesteld en de monitoring wordt ingeregeld zodat je in de app kunt zien dat het systeem werkt en hoeveel energie je opwekt met de zonnepanelen.

Over Longi Solar

Longi Solar is opgericht in 2000 en zet zich in om het meest waardevolle zonne-energie technologiebedrijf in de wereld te zijn. De missie van Longi Solar is: "Het beste halen uit zonne-energie om een groene wereld te bouwen" Vanuit deze missie ontwikkelt Longi Solar oplossingen voor grootschalige energiecentrales, voor verschillende industrieën en voor huishoudens.

Adviesgesprek aanvragen

Contactgegevens

Certificeringen

  • ISO-9001
  • VCA**
  • InstallQ (pv klein, pv groot, zegelrecht)