Ga naar de inhoud

Deye omvormers

“Deye, ofwel Ningbo Deye Inverter Technology Co., is opgericht in 2007 en draait alweer 17 jaar mee in de omvormerwereld en is onderdeel van de Deye groep. Deye produceert omvormers in alle soorten en maten. Van micro-omvormer tot omvormer voor grootschalige installaties. Naast de interessante prijs-kwaliteit verhouding, is EHBI Solar Systems vooral gecharmeerd van de innovatieve “hybride” omvormers. Deye heeft een groot scala aan omvormers waar we direct accu’s aan kunnen koppelen. Accu’s van Deye zelf maar ook van heel veel andere fabrikanten zodat een grote flexibiliteit in toepassing ontstaat. Ook de optie om bijvoorbeeld noodstroom generatoren toe te passen en off-grid te draaien zorgt ervoor dat Deye een heel mooi product is.

 

EHBI Solar Systems heeft inmiddels diverse residentiële systemen geïnstalleerd met Deye in combinatie met accu systemen naar alle tevredenheid van onze klanten. Ook passen we de producten van Deye toe in bouwketen die (gedeeltelijk) zonder aggregaat moeten kunnen draaien zodat de werklieden op de bouwplaats er warm bij zitten in de winter en hun kop koffie op zonne-energie kunnen zetten.

Het installatieproces in 8 stappen

1

Aanvraag

Start met een aanvraag via ons contactformulier op de website. Je kunt ons ook bellen of mailen. Binnen één werkdag ontvang je een reactie.

2

Beoordeling

We beoordelen of het dak geschikt is, daarbij kijken we o.a. naar het type dak, de ligging, schaduwvlakken, toegankelijkheid etc.

3

Schouw

Onze adviseur komt langs om het zonnepanelen plan op te stellen. Tijdens de schouw bespreken we ook de wensen en technische uitdaging.

4

Offerte

We maken een definitieve offerte met alle werkzaamheden. Binnen twee weken na de schouw ontvang je deze offerte.

5

Akkoord

Is de offerte helemaal duidelijk en eventueel telefonisch nog doorgesproken? Dan kun je digitaal ondertekenen voor akkoord.

6

Planning

Er wordt een datum voor uitvoering afgestemd en de materialen worden klaar gezet en indien nodig besteld bij onze leveranciers.

7

Installatie

De monteurs komen de installatie plaatsen volgens het plan. De panelen worden geïnstalleerd, de omvormer geplaatst en de kabel naar de huisaansluiting wordt gerealiseerd.

8

Oplevering

De installatie wordt in werking gesteld en de monitoring wordt ingeregeld zodat je in de app kunt zien dat het systeem werkt en hoeveel energie je opwekt met de zonnepanelen.

Adviesgesprek aanvragen

Contactgegevens

Certificeringen

  • ISO-9001
  • VCA**
  • InstallQ (pv klein, pv groot, zegelrecht)