Ga naar de inhoud

Canadian Solar zonnepanelen

Opbrengst 460 Wp
Certificering Tier 1
Grootte Circa 1722 x 1134 x 30 mm
Terugverdientijd Ongeveer 5 jaar
Aantal jaren garantie 10 jaar productgarantie, 25 jaar vermogensgarantie

Met Canadian Solar zonnepanelen geniet je niet alleen van kostenefficiënte energieopwekking, maar ook van maximale prestaties, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Canadian Solar panelen bieden een aantrekkelijke prijs, vooral gezien het vermogen dat ze leveren. Dit maakt ze een kostenefficiënte keuze voor zowel huizen als bedrijven.

Dankzij innovatieve technologieën wordt het oppervlak van Canadian Solar zonnepanelen efficiënt benut. Hierdoor kunnen zelfs op kleine daken aanzienlijke hoeveelheden energie worden opgewekt, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtebeperkte locaties. Bij stijgende temperaturen vertonen veel zonnepanelen verminderde prestaties. Dit gebeurt niet bij de zonnepanelen van Canadian Solar vanwege het ontbreken van een stalen achterplaat. Dit resulteert in een stabiele energieopbrengst, zelfs op hete dagen.

Het installatieproces in 8 stappen

1

Aanvraag

Start met een aanvraag via ons contactformulier op de website. Je kunt ons ook bellen of mailen. Binnen één werkdag ontvang je een reactie.

2

Beoordeling

We beoordelen of het dak geschikt is, daarbij kijken we o.a. naar het type dak, de ligging, schaduwvlakken, toegankelijkheid etc.

3

Schouw

Onze adviseur komt langs om het zonnepanelen plan op te stellen. Tijdens de schouw bespreken we ook de wensen en technische uitdaging.

4

Offerte

We maken een definitieve offerte met alle werkzaamheden. Binnen twee weken na de schouw ontvang je deze offerte.

5

Akkoord

Is de offerte helemaal duidelijk en eventueel telefonisch nog doorgesproken? Dan kun je digitaal ondertekenen voor akkoord.

6

Planning

Er wordt een datum voor uitvoering afgestemd en de materialen worden klaar gezet en indien nodig besteld bij onze leveranciers.

7

Installatie

De monteurs komen de installatie plaatsen volgens het plan. De panelen worden geïnstalleerd, de omvormer geplaatst en de kabel naar de huisaansluiting wordt gerealiseerd.

8

Oplevering

De installatie wordt in werking gesteld en de monitoring wordt ingeregeld zodat je in de app kunt zien dat het systeem werkt en hoeveel energie je opwekt met de zonnepanelen.

Over Canadian Solar

Canadian Solar is een van 's werelds grootste fabrikanten van zonne-energieproducten. Het bedrijf werd opgericht in 2001 in Canada en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de zonne-energiesector. Ze produceren een breed scala aan zonne-energieproducten, waaronder zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en andere aanverwante apparatuur.

Adviesgesprek aanvragen

Contactgegevens

Certificeringen

  • ISO-9001
  • VCA**
  • InstallQ (pv klein, pv groot, zegelrecht)