Ga naar de inhoud

Jouw zonnepanelen: van offerte tot monitoring

Blog 16 april 2024

Als je overweegt om zonnepanelen te laten installeren, ben je bij EHBI Solar Systems BV aan het juiste adres. We begrijpen dat het een grote stap is naar een duurzamere levensstijl en daarom staan we je van begin tot eind bij met persoonlijke aandacht en expertise. In deze blog nemen we je mee door ons proces, van het aanvragen van een offerte tot het monitoren van je zonnepanelen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten wanneer je kiest voor EHBI Solar Systems BV.

Stap 1: Offerte aanvragen

Het avontuur begint op het moment dat je besluit contact met ons op te nemen voor een offerte. Via onze website kun je eenvoudig je gegevens achterlaten, waarna wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. We vinden het belangrijk om direct een goede start te maken, dus zorgen we ervoor dat je aanvraag persoonlijk en zorgvuldig wordt behandeld

"Tijdens deze schouw bekijken we je dak, bespreken we je wensen en beantwoorden we al je vragen. Dit persoonlijke contact vinden we essentieel; het stelt ons in staat om een offerte op maat te maken die perfect aansluit bij jouw situatie."

Stap 2: Persoonlijk contact en schouw op locatie

Nadat je een offerte hebt aangevraagd, nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Een van onze experts komt bij je langs voor een schouw op locatie. Tijdens deze schouw bekijken we je dak, bespreken we je wensen en beantwoorden we al je vragen. Dit persoonlijke contact vinden we essentieel; het stelt ons in staat om een offerte op maat te maken die perfect aansluit bij jouw situatie.

Stap 3: Offerte op maat

Op basis van de schouw stellen we een gedetailleerde offerte voor je op. Deze offerte ontvang je digitaal en kun je op je gemak online bekijken en accorderen. We zorgen ervoor dat alles duidelijk en transparant is uitgelegd, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf, dat beloven we.

Stap 4: Installatie inplannen

Zodra je akkoord gaat met de offerte, plannen we de installatie in. Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. We begrijpen dat je zo snel mogelijk wilt genieten van je zonnepanelen, dus zetten we ons 100% in om de installatie binnen de afgesproken tijd te realiseren.

Stap 5: Monitoring in orde maken

Na de installatie is het tijd om de opbrengst van je zonnepanelen te gaan volgen. We zorgen ervoor dat de monitoring (app) volledig is ingesteld, zodat je op elk moment kunt zien hoeveel energie je opwekt. Dit is niet alleen leuk, maar ook handig, omdat je zo direct inzicht hebt in je besparingen.

Jouw tevredenheid staat voorop

Bij EHBI Solar Systems BV zetten we ons in om jou als klant volledig tevreden te stellen. Van het eerste contact tot de nazorg, we staan voor je klaar met persoonlijke aandacht en deskundig advies. Onze missie is niet alleen om je te helpen besparen op je energierekening, maar ook om samen bij te dragen aan een duurzamere wereld. Ben je klaar om de stap te zetten naar duurzame energie? Vraag dan nu je offerte aan en begin samen met ons aan jouw zonne-energie avontuur!

Adviesgesprek aanvragen

Contactgegevens

  • Helling 1, 3371 EZ
    Hardinxveld-Giessendam
  • +31 (0)85 004 31 65
  • info@ehbigroup.com
  • KVK: 75919176

Certificeringen

  • ISO-9001
  • VCA**
  • InstallQ (pv klein, pv groot, zegelrecht)