Ga naar de inhoud

Dierenartsenpraktijk De Lekstreek in Giessenburg

Case 17 april 2024

Super snelle dienstverlening

Het was half maart en na een spontane ontmoeting tussen Erwin Weima van EHBI Group en Peter de Leeuw van dierenartsenpraktijk De Lekstreek, lagen er zomaar 52 zonnepanelen op het dak van de praktijk in Giessenburg. Dierenarts De Leeuw: “Zo klinkt het wel erg kort door de bocht, maar ja, de dienstverlening van de EHBI Group was wel erg snel!”

 

Omdat de samenwerking goed beviel, en Peter net verhuisd was naar het monumentale pand Gellicum in Leerdam, werd een vervolg gegeven aan de samenwerking. Peter de Leeuw: “Bij mijn woonhuis betrof het 22 zonnepanelen, én een laadpaal voor mijn elektrische auto. Twee mannen van de EHBI Group hebben in beide gevallen in korte tijd vakwerk afgeleverd. Er moest ook een deel van het dak vervangen worden. EHBI group heeft geregeld dat ook dat via hun netwerk goed en snel gedaan werd!”

 

Peter de Leeuw is sowieso te spreken over de algehele samenwerking met de EHBI Group: “De korte lijntjes bevallen mij zeer. Ik heb voortdurend app-contact gehad en ze reageren altijd snel. Als je bedenkt dat ze op 19 maart begonnen zijn ‘op’ de praktijk en nu bij mij thuis het werk er ook nagenoeg opzit, kan ik niet anders dan tevreden zijn!”

74

Zonnenpanelen

Adviesgesprek aanvragen

Contactgegevens

Certificeringen

  • ISO-9001
  • VCA**
  • InstallQ (pv klein, pv groot, zegelrecht)