. . . .

De zonnepanelen-markt groeit explosief, en daarmee het aanbod. Om het voor jou overzichtelijk te houden, hier een overzicht van ons assortiment. Wij leveren uitsluitend de beste merken, geïnstalleerd door vakmensen.

ONZE MERKEN

Jinko Solar

Jinko Solar is al jaren actief in de markt en staat bekend om de betrouwbaarheid van haar zonnepanelen. Niet voor niets is dit één van de meest toegepaste panelen in Nederland.

Longi solar

Longi Solar is één van de topspelers op de zonnepanelen markt. Bij Longi weet je zeker dat je kiest voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

LG solar

LG staat bekend om haar extreem hoog rendement-panelen, met daarbij een fantastische esthetiek en een torenhoge garantie.

SolarEdge

SolarEdge verenigt in haar omvormer technologie van wereldklasse met constante innovatie om intelligente energie-oplossingen voor uw woning te ontwikkelen.

SMA

SMA garandeert een uitstekende kwaliteit die een maximale levensduur en minimale uitval van de omvorm-systemen garandeert. Met bijna veertig jaar ervaring en een wereldwijd geïnstalleerd vermogen van 85 gigawatt, zet SMA vandaag de standaard voor de duurzame energievoorziening van morgen.

Meer informatie of een gratis adviesgesprek aanvragen?