. . . .

Gaandeweg het project kregen wij steeds meer gelegenheid ons totale palet aan vaardigheden te tonen. Uiteindelijk hebben we behalve de verlichting en de elektra ook de automatisering verzorgd, en 128 zonnepanelen geplaatst!

Automatisering
De tekst onder het kopje ‘automatisering’ valt samen te vatten in één woord: gebruiksgemak! We hebben diverse systemen aan elkaar gekoppeld. Brand- en inbraakbeveiliging, toegang- en tijdregistratie, maar ook de besturing van de verlichting kan nu met één app bediend worden!

Gestript
Olssen is gespecialiseerd in het ontwerpen van lockers en kantoorinrichtingen. Hun bedrijfspand was aan een opknapbeurt toe en werd op de buitenmuren na compleet gestript. Na de verbouwing en ons installatiewerk zijn ze weer helemaal klaar voor de toekomst!

“Door het enthousiasme en de innovatieve oplossingen van EHBI Group voor onze werkomgeving is onze samenwerking steeds verder gegaan. We hebben prettig en professioneel samengewerkt!!

René de Bruin

Meer Projecten

zonnepanelen

Zonnepanelen Bergambacht

Voor één van onze vaste opdrachtgevers hebben wij een heel mooie PV-installatie mogen verzorgen op een plat dak van een woning in Bergambacht. Geïnstalleerd met uiterste zorg voor kwaliteit én veiligheid!

23 zonnepanelen

Zonnepanelen Hardinxveld-Giessendam

Voor deze klant hebben wij veertien panelen op een plat dak, en negen panelen op een schuin dak mogen installeren in combinatie met het SolarEdge omvormer systeem. Mooie installatie, tevreden klant!

Meer informatie of een gratis adviesgesprek aanvragen?