. . . .

Tijdens de nieuwbouwfase van onze woning met bijgebouw hebben wij besloten om het dak van ons bijgebouw te voorzien van achttien zonnepanelen. Aanvullend is er ook een veldopstelling geplaatst met veertien zonnepanelen. De keuze voor EHBI Solar Systems was absoluut de juiste.

Vakkundig en meedenkend

Vakkundig advies over de juiste panelen, de toepassing van intelligente optimizers en omvormer maken direct het positieve verschil duidelijk tussen EHBI Solar Systems en de diverse concurrenten.

Ook het meedenken in het esthetische kun je aan EHBI overlaten.  Wij vonden het erg belangrijk dat de panelen zo min mogelijk zouden opvallen in het landschap. En dat is erg goed gelukt.

De realisatie en de oplevering verliepen zeer goed. Vakkundige en gemotiveerde collega's van EHBI Solar Systems, hartelijk dank voor jullie advisering en realisatie!

Wij raden EHBI Solar Systems zeker aan!

Familie Kroos

Meer Projecten

zonnepanelen

Zonnepanelen Bergambacht

Voor één van onze vaste opdrachtgevers hebben wij een heel mooie PV-installatie mogen verzorgen op een plat dak van een woning in Bergambacht. Geïnstalleerd met uiterste zorg voor kwaliteit én veiligheid!

23 zonnepanelen

Zonnepanelen Hardinxveld-Giessendam

Voor deze klant hebben wij veertien panelen op een plat dak, en negen panelen op een schuin dak mogen installeren in combinatie met het SolarEdge omvormer systeem. Mooie installatie, tevreden klant!

Meer informatie of een gratis adviesgesprek aanvragen?