. . . .

Het was half maart en na een spontane ontmoeting tussen Erwin Weima en Peter de Leeuw van dierenartsenpraktijk De Lekstreek, lagen er zomaar 52 zonnepanelen op het dak van de praktijk in Giessenburg. Dierenarts De Leeuw: "Zo klinkt het wel erg kort door de bocht, maar ja, de dienstverlening van de EHBI Group was wel erg snel!"

Panelen voor praktijk en thuis

Omdat de samenwerking goed beviel, en Peter de Leeuw net verhuisd was naar het monumentale pand Gellicum in Leerdam, werd een vervolg gegeven aan de samenwerking. Peter de Leeuw: “Bij mijn woonhuis betrof het 22 zonnepanelen, én een laadpaal voor mijn elektrische auto. Twee man van de EHBI Group hebben in beide gevallen in korte tijd vakwerk afgeleverd. Er moest ook een deel van het dak vervangen worden. Erwin heeft via zijn contacten geregeld dat ook dat goed en snel gedaan werd!”

Tevreden
Peter de Leeuw is sowieso te spreken over de algehele samenwerking met de EHBI Group: “De korte lijntjes bevallen mij zeer. Ik heb voortdurend app-contact gehad met Erwin Weima, en hij reageert altijd snel. Als je bedenkt dat ze op 19 maart begonnen zijn ‘op’ de praktijk en nu bij mij thuis het werk er ook nagenoeg opzit, kan ik niet anders dan tevreden zijn!”

Peter de Leeuw

Meer Projecten

zonnepanelen

Zonnepanelen Bergambacht

Voor één van onze vaste opdrachtgevers hebben wij een heel mooie PV-installatie mogen verzorgen op een plat dak van een woning in Bergambacht. Geïnstalleerd met uiterste zorg voor kwaliteit én veiligheid!

23 zonnepanelen

Zonnepanelen Hardinxveld-Giessendam

Voor deze klant hebben wij veertien panelen op een plat dak, en negen panelen op een schuin dak mogen installeren in combinatie met het SolarEdge omvormer systeem. Mooie installatie, tevreden klant!

Meer informatie of een gratis adviesgesprek aanvragen?