. . . .

Voor onze vaste opdrachtgever Solnet hebben wij in Amstelveen de installatie mogen verzorgen van 47kWp aan zonnepanelen. Dat zijn 130 zonnepanelen, inclusief alle bijbehorende installatiewerkzaamheden!

Uitdaging

Wij hebben de volledige installatie opgeleverd. De uitdaging was het hoge dak, met daar achter een lager dak. Daardoor waren de hijswerkzaamheden wat lastiger dan normaal. In samenwerking met Heijkoop Kraanverhuur hebben we dit klusje geklaard!

De aansluitingen op de hoofdverdeler hebben wij ook verzorgd. Hier was de elektra een uitdaging, door de complexiteit van het gebouw. Toch hebben wij met onze kennis en ervaring een route gevonden die aan alle veiligheidseisen voldoet!

Dit project toont maar weer eens aan dat niets onmogelijk is: zolang het maar veilig en netjes gebeurt! Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op via 085 004 31 65

Meer Projecten

zonnepanelen

Zonnepanelen Bergambacht

Voor één van onze vaste opdrachtgevers hebben wij een heel mooie PV-installatie mogen verzorgen op een plat dak van een woning in Bergambacht. Geïnstalleerd met uiterste zorg voor kwaliteit én veiligheid!

23 zonnepanelen

Zonnepanelen Hardinxveld-Giessendam

Voor deze klant hebben wij veertien panelen op een plat dak, en negen panelen op een schuin dak mogen installeren in combinatie met het SolarEdge omvormer systeem. Mooie installatie, tevreden klant!

Meer informatie of een gratis adviesgesprek aanvragen?