. . . .

Het is ons streven dat jij er warmpjes bijzit. Letterlijk en figuurlijk... Met de inzet van vakbekwame adviseurs en installateurs, in combiatie met de levering van zonnepanelen van topmerken, zijn wij een constante factor op jouw thermometer. Al jullie tevreden reacties vervullen ons met trots!

projecten

84 zonnepanelen

Zonnepanelen Giessenburg

Voor een bedrijfspand in Giessenburg hebben wij vierentachtig zonnepanelen geplaatst in combinatie met het SMA omvormer systeem.

130 zonnepanelen

Zonnepanelen Amstelveen

Voor onze vaste opdrachtgever Solnet hebben wij in Amstelveen de installatie mogen verzorgen van 47kWp aan zonnepanelen. 

90 zonnepanelen

ZONNEPANELEN Hardinxveld-Giessendam

Een veldopstelling in de achtertuin van een tevreden klant. Het project is gemaakt met de onderconstructie van SolarStell en het omvormer systeem van SolarEdge.

28 zonnepanelen

ZONNEPANELEN Hardinxveld-Giessendam

Ook op een overkapping in de tuin kunnen zonnepanelen geplaatst worden. Bij dit project is gebruik gemaakt van het SolarEdge omvormer systeem. 

35 zonnepanelen

ZONNEPANELEN Giessenburg

Een bedrijfspand in Giessenburg hebben wij voorzien van vijfendertig mooie zonnepanelen in combinatie met het SolarEdge omvormer systeem.

74 zonnepanelen

ZONNEPANELEN voor de praktijk en thuis

Het was half maart en na een spontane ontmoeting tussen Erwin Weima en Peter de Leeuw van dierenartsenpraktijk De Lekstreek, lagen er zomaar totaal 74 zonnepanelen op het dak van de praktijk en zijn woonhuis.

22 zonnepanelen

ZONNEPANELEN BERGAMBACHT

Voor één van onze vaste opdrachtgevers hebben wij een mooie PV-installatie mogen verzorgen op een plat dak van een woning in Bergambacht. Geïnstalleerd met uiterste zorg voor kwaliteit én veiligheid!

68 Zonnepanelen

ZONNEPANELEN Giessenburg

Voor een bedrijfspand in Giessenburg hebben wij achtenzestig zonnepanelen geplaats op een plat dak. Deze installatie is geïnstalleerd met het SolarEdge omvormer systeem.

32 zonnepanelen

ZONNEPANELEN Familie kroos

Tijdens de nieuwbouwfase van onze woning met bijgebouw hebben wij besloten om het dak van ons bijgebouw te voorzien van achttien zonnepanelen. Aanvullend is er ook een veldopstelling geplaatst met veertien zonnepanelen. De keuze voor EHBI Solar Systems was absoluut de juiste.

23 zonnepanelen

ZONNEPANELEN  HARDINXVELD-GIESSENDAM

Voor deze klant hebben wij veertien panelen op een plat dak, en negen panelen op een schuin dak mogen installeren in combinatie met het SolarEdge omvormer systeem. Mooie installatie, tevreden klant!

128 zonnepanelen

Zonnepanelen Sliedrecht

René de Bruin van Olssen: “Door het enthousiasme en de innovatieve oplossingen van EHBI Group voor onze werkomgeving is onze samenwerking steeds verder gegaan. We hebben prettig en professioneel samengewerkt!

Meer informatie of een gratis adviesgesprek aanvragen?